KONYA / ÇUMRA - Karkın Atatürk İlkokulu

Şbt

Türkiye ve Azerbaycan'dan ortaklarımızın olduğu Projemiz 5-9 yaş aralığındaki öğrencilerimizi kapsamaktadır. Projemizle öğrencilerimizde sıfır atık bilincini oluşturmak, geri dönüşüm ile yapılabileceklerinin farkına varmalarını sağlamak ve üretme bilincinin ortaya çıkarılması hedeflenmektedir. Doğal kaynaklarımız, dünya nüfusunun artması ve tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle her geçen gün azalmakta ve kaynaklara ulaşım zorlaşmaktadır. Bu nedenle malzeme tüketimini azaltmak, değerlendirilebilir nitelikli atıkları geri dönüştürerek doğal kaynakların verimli olarak kullanılması gerekmektedir.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihünde gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğini unutmamak, farkındalık yaratmak için hafta boyunca bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında " Anlat Bakalım"  oyununu oynadık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ahmet Tarık Çakıcı, ilçe birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında Sözlük Tasarımı çalışmalarımızı tamamladık. Hem sevdik, hem eğlendik hem de kelime hazinemizi genişlettik. Emek harcayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında etkinliklerimizi yürütmeye devam ediyoruz. "Bilen oturur" etkinliklerinin ardından okul panomuzu oluşturduk.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023/28 sayılı Genelgesi ve Bizim Okulumuz kapsamında hazırlanan "Şehrimiz İmzamız" projesi ile okul bahçelerimizde geleneksel oyun alanları düzenlenmeye devam ediyoruz.

Kas

Geçen yıl okulumuzun kuruculuğunda yürütülmüş olan "Değerlerimle Varım" projesi ulusal destek servisi tarafından Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sırada Avrupa Kalite Etiketi var

Ekm

Okul müdür yardımcımız Sayın Adil Harman Bey'e okulumuza vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, Şehit Koçak İlkokulu'ndaki görevinde başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Türkiye Cumhuriyetini zirveye taşıyacak ve geleceği aydınlatacak; bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin sahibi, siz Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

May

Okulumuz 2-A sınıfı Öğretmen ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu Değerlerimle Varım eTwinning projesi tamamlandı. Dönem boyunca yaptıkları çalışmalar için tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Değerlerimle Varım eTwinning projemiz kapsamında bu haftaki değerimiz Hoşgörü oldu. Hoşgörü değeri hakkında konuştuk, hikayeler okuduk ve araştırmalar yapıp hep birlikte afiş oluşturduk. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Değerlerimle Varım projesi kapsamında ilk ana faaliyetimiz olan yardımlaşma üzerine etkinlikler yaptık. Masallar okuduk, şarkılar dinledik. Yardımlaşma konusundaki anılarını öğrencilerimizden dinledik. Süreç sonunda yardımlaşmaya dayalı güzel bir etkinliğe imza attık. Ellerinize sağlık çocuklar.